Explosieve verkoop van schilderijen in 2018

Posted by admin 28-10-2018 0 Comment(s)

Explosieve verkoop van schilderijen in 2018.

Onze webwinkel bestaat al sinds 1999 maar de laatste jaren is de verkoop van schilderijen enorm gestegen. Dit jaar is de verkoop met 134% gestegen. Dat is natuurlijk mooi! Want wij willen de grootste en beste schilderijenshop van Nederland zijn. In eerste instantie verkochten wij alleen prachtige olieverf schilderijen. Allemaal handgeschilderd door verschillende kunstenaars. Een origineel olieverf schilderij is natuurlijk wat anders dan een goedkoper canvas doek.

Maar tegenwoordig zijn schilderijen op allerlei materialen te bestellen. Denk aan aluminium en plexiglas. Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit prachtige Giclée prints. De schilderijen zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Een echt origineel schilderij van Van Gogh of Rembrandt is natuurlijk voor niemand betaalbaar. Een super leuk alternatief is dus een Giclée print. Bij een Giclée reproductie is het schilderij zo echt dat het lijkt of u de verf kan aanraken.

Dit jaar hebben wij ook een prachtige collectie Theo Broeren schilderijen toegevoegd aan het assortiment. Theo Broeren staat ook wel bekend van de Dikke Dames Schilderijen. Het is echt een unieke collectie die voor veel kunst kenners al zeer hoogwaardig wordt bestempeld. Een vergelijkbaar Dikke Dames assortiment is van de kunstenares El van Leersum. Deze schilderijen zijn naast geprint via de Giclée technologie ook op plexiglas en aluminium leverbaar. En allemaal in verschillende maten. De Dikke Dames schilderijen zijn erg populair en gewild.

De komende maanden gaan we een groot assortiment fotoschilderijen toevoegen aan het assortiment. Geprint op canvas. Allemaal van prachtige foto’s. Dit prijsklasse van de fotoschilderijen ligt iets lager waardoor ook klanten bediend kunnen worden die een schilderij willen kopen in een lagere prijsklasse. Ja, we denken aan elke klant!

Wij wensen iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar! Wij zien in ieder geval de komende maanden en 2019 zonnig tegemoet.

Met vriendelijke groeten,

Team
Schilderijen.nl