Foto op Aluminium

Foto op aluminium bestellen!
U bent verzekerd van top kwaliteit.

 

SiSnds enkele jaren is in Nederland een nieuwe rage ontstaan. Het printen op aluminium wint elk jaar weer aan populariteit. Het grote voordeel van aluminium (ook wel dibond genoemd) is dat de wanddecoratie super strak aan de muur komt te hangen. Naast het printen op canvas, is dit een echte Eye Catcher in elke woonkamer. Schilderijen.nl print met professionele printers speciaal voor printen op plaat materiaal. Kwaliteit staat voorop, geen goedkope productie dus. Het enige dat u hoeft te doen, is het uploaden van uw mooiste foto. In de editor kiest u uw eigen uitsnede. Geen verrassingen achteraf dus.

 

U kunt tijdens bestellen kiezen voor een geborstelde aluminium of een aluminium met een witte onderlaag. Laatste wordt dus ook wel dibond genoemd. Bij een foto op dibond is er sprake van een witte toplaag op het (kunststof) dibond. Dit geeft een super uitstraling, super heldere kleuren en u krijgt echte museum kwaliteit. Bij geborstelde aluminium wordt wit niet mee geprint op witte delen van uw foto. Het voordeel is dat er duidelijk een aluminium laag zichtbaar wordt. Echt uniek in elke woonkamer. Beide aluminium soorten zijn 3 mm dik. U kunt tijdens bestellen kiezen voor een passend ophangsysteem. De meeste mensen kiezen voor een ophangsysteem met blinde montage.

 

Een eigen foto heeft natuurlijk een bepaalde emotie. U heeft vast wel een leuke foto van een dierbare, trouwerij, vakantie, opa en oma etc.. Eigenlijk kan elke foto, mits u deze mooi vindt. Heel vaak bestellen klanten een foto op aluminium voor Moederdag of met Kerst. Het is namelijk erg leuk om een foto op aluminium als cadeau te schenken. Een leuker kado is er bijna niet. Wij leveren ook cadeaubonnen. Deze kan de ontvanger gebruiken voor een aluminium maar ook voor een andere wanddecoratie. 

 

U kunt ook kiezen om uw foto een zwart-wit of sepia effect te geven. Dit ziet u samen met uw uitsnede tijdens bestellen. Wilt u echt iets speciaals? Kies dan voor een mozaïek, collage, popart of kleuraccent. Onze studio stuurt u altijd een voorbeeld. Hierop kunt u aanpassingen laten verrichten. Regelmatig hebben wij kortingscodes beschikbaar. Houd daarom onze Facebook pagina goed in de gaten. Sowieso verloten wij regelmatig een gratis schilderij.

 

 

FORMATEN EN PRIJZEN

30 x 20cm26,-30 x 20cm29,-40 x 20cm28,-
40 x 40cm37,-50 x 30cm36,-50 x 50cm46,-
60 x 40cm45,-60 x 60cm57,-80 x 40cm52,-
80 x 60cm67,-80 x 80cm75,-100 x 70cm81,-
100 x 100cm113,-150 x 100cm161,-150 x 150cm206,-
 • Extra’s
 • Speciale effecten
 • Wit of geborsteld
 • Ophangsysteem € 6,45

Daarom een foto op aluminium bij Schilderijen.nl:

 • Top kwaliteit
 • Diepe heldere kleuren
 • Binnen 3 - 5 in huis
 • 100 % tevredenheidsgarantie
 • Snel en eenvoudig bestellen
 • Fine art printtechniek

Op Schilderijen.nl staat ook nog 10.000 schilderijen en allerlei andere leuke producten. Perfect voor iedereen die op zoek is naar iets aparts aan de muur. Omdat Schilderijen.nl een specialist wil zijn in de wanddecoratie markt leveren wij kant & klare producten en nu dus ook producten met uw eigen foto. Een laatste trend is het print van een foto op hout. Sowieso kunt u alle producten retour zenden indien u niet tevreden bent. U loopt dus geen enkel risico en u kunt ook nog achteraf betalen.

 

Heeft u vragen over het printen op aluminium of over andere producten op deze website, stuur een email naar info@schilderijen.nl Twijfelt u aan de kwaliteit van uw foto, dan kunt u deze deze ook doorsturen naar de klantenservice. Binnen 4 uur ontvangt u een voorbeeldje en kwaliteitscheck van uw foto. U bent daardoor verzekerd van een mooi eindproduct.

 

Wilt u grote aantallen foto’s op aluminium bestellen? Dat kan ook! Vraag dan een offerte aan via info@schilderijen.nl U krijgt binnen 4 uur een passend offerte. Offertes gaan vanaf 10 producten of meer. Wij staan ook altijd open voor speciale kortingsacties of andere zakelijke samenwerkingsvormen.

SPECIALE EFFECTEN

Onze dtp-studio kan hele gave speciale effecten maken. Een popart in de stijl van Andy Warhol. Hoe gaaf is dat! Het aantal vlakken is gratis. Per gezicht betaalt u 30 Euro. Een populair effect is een collage (20 Euro) waarbij u tussen de 4 en 16 foto's upload. U krijgt net als bij alle andere effecten eerst een voorbeeldje per e-mail. Een kleuraccent (15 Euro) geeft u de mogelijkheid om binnen een zwart-wit of sepia effect een bepaalde accent in de originele kleur te laten. Echt leuk. Een mozaïek (20 Euro) is een verzameling van minimaal 1000 foto's. Met speciale software maken wij deze mozaïek. Alle effecten zien er super gaaf uit op een foto op aluminium.

 

De levertijd is iets langer dan normaal. De studio moet immers eerst een design maken. Na goedkeuring van uw ontwerp is de levertijd ongeveer 3 - 5 werkdagen. Wilt u uw canvas doek met spoed, neem dan even contact op met de klantenservice. U zult het eindresultaat fantastisch vinden. Niet goed = geld terug!

Bestellen
 • Stap 1

  Kies uw product
 • Stap 2

  Opmaak
 • Stap 3

  Winkelwagen
 • Stap 4

  Afrekenen

Bestel hier in 4 stappen uw foto op aluminium.

Wilt u meerdere verschillende producten bestellen, dan kunt u dit proces gewoon herhalen.
U kunt kiezen uit wit en geborsteld aluminium. Voor informatie en vragen 050-7503981.

Schilderijen.nl controleert na het uploaden handmatig nogmaals de kwaliteit van uw foto. Mochten er problemen zijn, dan nemen wij direct contact met u op.
Heeft u zelf vragen? Dan kunt u ons telefonsch bereiken op 050-7503981 of e-mailen op info@schilderijen.nl