Over ons

Welkom bij Schilderijen.nl, de grootste online aanbieder van prachtige schilderijen voor zowel consumenten als bedrijven. Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige olieverf schilderijen, canvas schilderijen, dikkedames schilderijen, plexiglas schilderijen, aluminium schilderijen, fotobehang en kamerschermen. Onze uitgebreide collectie is zorgvuldig samengesteld en biedt voor elk interieur en elke stijl een passend schilderij. Of u nu op zoek bent naar een abstract schilderij of een klassiek landschap, bij ons vindt u het allemaal.

Als marktleider in onze branche, hebben we ons in de loop der jaren bewezen als een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. We leveren niet alleen aan winkels, projectinrichting, woonboulevards, hotels, gemeenten, vakantieparken en horeca, maar ook aan u als consument. Onze schilderijen zijn van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met een 100% tevredenheidsgarantie.

Bij Schilderijen.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om een schilderij te kiezen dat past bij uw persoonlijke smaak en interieur. Daarom bieden we een eenvoudige en intuïtieve online shopervaring, met uitgebreide productbeschrijvingen en gedetailleerde afbeeldingen van elk schilderij. We zorgen ook voor een snelle en veilige levering, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe schilderij.

Dus, of u nu op zoek bent naar een statement piece voor uw woonkamer, of u kantoor wilt verfraaien met kunstwerken van hoge kwaliteit, bij schilderijen.nl bent u aan het juiste adres. Ontdek onze collectie vandaag nog en geef uw interieur de finishing touch die het verdient.

Wij zijn ook actief met de volgende webwinkels:

-24fotoophout.nl, specialist in het printen op hout
-Wanddecoratie.nl, specialist in allerlei fotoproducten.
-Schilderij.nl, vrolijke en bijzondere schilderijen
-Fotoopdekbed.nl, foto dekbedovertrekken


Schilderijen.nl
HW Mesdagstraat 71
9718HE Groningen
050 211 1590
info@schilderijen.nl