Muur schilderij woonkamer

Schilderijen.nl is al jaren leverancier van talloze soorten wanddecoratie. Wij verstrekken naast de bekende olieverf en popart schilderingen ook canvas, exclusieve, dikke dames én wereldkaart schilderijen. Een wandschilderij in de woonkamer zorgt voor veel sfeer, terwijl het eenvoudig is aan te schaffen en het zo goed als onderhoudsvrij is. ​Daarnaast vult het de saaie, lege muur en zorgen de meeste kunstwerken ook voor inspiratie. Schilderijen zijn er in legio soorten en maten, en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een juist portret erg lastig is. Wij geven u graag wat tips.


Tips schilderij muur woonkamer

Heeft u moeite met het kiezen van een bijpassend portret? Speciaal voor u hebben wij enkele stappen op een rijtje gezet zodat dit het kiezen vereenvoudigd. Om te beginnen is het verstandig om een geschikte plek uit te zoeken voor het schilderij. U kunt evenals de woonkamer ook uw slaap-, werkkamer of keuken decoreren met fraaie kunst. Vervolgens kunt u aan de kleuren van uw interieur afleiden wat voor soort kleur de decoratie mogelijk kan hebben. Een schilderij met soortgelijke kleuren matcht vaak goed met de huidige huisstijl. Heeft u dus totaal geen idee wat voor soort schilderij u wilt bestellen, dan is dit een handige truc. Heeft u reeds een idee wat voor schildering u wilt bestellen, maar deze komt totaal niet overeen met de kleuren in uw interieur? Ook dit kan juist zorgen voor een erg aangenaam effect. Neem snel een kijkje in onze online webshop en doorzoek de categorie die u aanspreekt.


Woonkamer muurschilderij sport

Bent u een echte sportfanaat, en wilt u dit graag uitdrukken in een mooi wandportret? Ons assortiment biedt een tal prachtige popart schilderijen van diverse sporthelden. Alle schilderingen zijn met de hand gemaakt door onze kunstenaars, elk soort is dus uniek. Vooral voor de boks- en voetballiefhebber hebben wij velerlei schilderingen voor bij u thuis aan de muur. De popart kunstwerken hebben een 3D-achtige uitstraling dankzij het gebruik van reliëf structuren en metaalachtige kleuren. Bij schilderijen.nl bent u van museumkwaliteit gegarandeerd. Zoek een schilderij dat past bij uw smaak.


Muur schilderij woonkamer kosten

Een muurschildering lijkt wellicht enigszins prijzig. Als u eenmaal weet welke factoren allemaal komen kijken bij het tot stand brengen van een kwalitatief goed schilderij, zal dit voorgevoel geheid veranderen. De kunst die u bij onze website bestelt hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn van verrassend goede kwaliteit. De kosten per portret kunnen heel erg verschillen. Het hangt mede af door het soort en de grootte die u wenst. Kiest u een aanzienlijk olieverf, canvas of dikke dames schilderij? De mogelijkheden bij Schilderijen.nl zijn eindeloos. Aan ieder meesterwerk hangt een prijskaartje, maar wel een betaalbare.


Muurschilderij woonkamer bestellen

Wilt u uw woning graag decoreren met een eenvoudig doch subliem kunstwerk? Een mooi muurschilderij is de oplossing voor een kale, doorsnee wand. Op onze website vindt u verschillende portretten in allerhande formaten die bijdragen aan een gezellige sfeer in uw woning. Bestel vandaag en voor u het weet tovert u de woonkamer in één handomdraai om tot in de gewenste sfeer. Heeft u vragen over de wanddecoraties die wij leveren, of wilt u ronduit meer informatie? Met al uw onduidelijkheden over het kopen van schilderijen kunt u bij ons terecht. Het contactformulier is daarvoor een handige manier. Wij geven u graag zo spoedig mogelijk antwoord. Bedankt voor uw belangstelling en veel plezier met uw aanwinst aan de muur.